úterý 31. března 2015

Trendy na jaro 2015, 2.část

Někdo jste si možná všimli, že článek o nadcházejících trendech už jsem psala, ale samozřejmě to nebylo všechno. Ano dnes nehodlám vyjmenovávat úplně všechny trendy, ale pouze ty, které mě zaujaly nejvíce a chci do nich i investovat či je nosit.

Gingham

Tento potisk není v módě žádnou novinkou, ale letos se opět vrací v plné síle. Je to klasický vzor, kterým ovšem můžete oživit nejeden outfit, pokud gingham bude něco jako kontrastním bodem celého outfitu.



 



Zlatá sedmdesátá!

Je to tak, sedmdesátky jsou zpět! Zvonáče, široké kalhoty, vzorované košile, třásně či kožená saka a kabáty. Ne všechny z těchto věcí se mi líbí, ale některé opravdu ano!






Holá ramena

Tak tohle je trend, který se mi velmi líbí. Miluji padavé halenky, které odhalují ramena. Jsou sexy, ale zároveň v podstatě nic neodhalují, takže nejsou vulgární.








Proužky a pruhy

To je podle mě další stálice v módním světě. V tomto roce si ale návrháři pohráli například s umístěním či tvarováním do geometrických obrazců.




Zaujal vás některý trend nebo to moc neřešíte?

6 komentářů:

  1. http://romanacserhelyi.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Ty proužkový věci se mi líbí! ;)
    http://the-biggestfear.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ach ach , holá ramena pro mě nejsou nejlepší, strašně rychle se spálím na slunku. :D jinak se mi nové trendy docela líbí, ale třásně mi spíše evokují 60. Léta. eště bych tě ráda pozvala na můj blog věnovaný modelingu, zdravým i nezdravým receptům, módě a cestováni! www.jojovictus.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš to, spálená ramena... to mě vůbec nenapadlo :-D. A díky za tip na blog ;)

      Vymazat
  4. Móda se stále vrací a zvonáče mi přijdou hodně populární. Vídám je na holkách stále častěji. Mně osobně se ale nelíbí, protože mi přijde, že v nich vypadám hrozně :-D . Většinu oblečení, kterou mám, tak jsem si objednala ze second handu , protože mi přijde zbytečné dávat hodně peněz za nové oblečení, když se dá sehnat pěkné oblečení z druhé ruky :-) .

    OdpovědětVymazat