neděle 19. dubna 2015

Sexy and black

Jak se vám daří? Já doufám, že skvěle, když máme i venku relativně hezky. Na mě se sice ze všech stran hrnou úkoly a seminárky, ale musím to překonat. Už mi chybí jen dvě a půl :D. Fakt se těším, až budu mít zase na chvíli klid. I když si nejsem jistá, jestli 4 zkoušky v 1 den budou o něco lepší... Ale to zatím nechám být. Na tohle stresování mám ještě 2 týdny čas (hmmm fakt dlouhá doba...).
Zítra odjíždím na 4 dny na "exkurzy", tak si nejsem jistá, kdy a jak se mi podaří přidávat články, ale slibuji, že pro to udělám maximum (pokud teda někde nepadnu uprostřed 30 km tůry.... proč já tam vlastně jedu????). Už se tam docela těším. Je to fajn, když učitele poznáte i z té lidské stránky a zajdete si s nimi na pivo :)).
Teď už ale k dnešnímu outfitu, protože to je to, oč tu běží. Bohužel, když to tak vidím, takhle jen  položené na zemi, nevypadá to tak dobře jako oblečené (fakt objev Ameriky...). Ale věřím, že jste všichni natolik kreativní a máte nekonečnou fantazii, že v tom prostě vidíte to, co máte (věřím ve vás mí drazí čtenáři a návštěvníci).
Mám moc ráda cami topy, což jsem tuším již zmiňovala, ale už o něco méně dobře se cítím v podprsence bez ramínek... Jako vydržet se to dá a musí, ale myslím si, že sem tam je dobré pro oživení trošku toho prádla ukázat. Něco takového jsem viděla na webu už loňské léto, ale neměla jsem vhodnou podprsenku, takže můj nápad musel počkat až do dnešního dne.
Celý outfit je tedy černý až na podprsenku a kabelku, které jsou obě ve stejných barvách a vytváří tak podle mě hezký akcent. K tomu jsem přidala ještě tento boho penízkový náhrdelník, který ale docela cinká, kdykoli se pohnu (a přitahuje tak pozornost přesně tam, kam má :D ).

cami top: New Yorker, bra: Lindex, trousers: Gate, shoes: Humanic, handbag: Mohito/vinted.cz, watches: MK, sunglasses: Ray Ban, earrings: Sinsay, necklace: aliexpress.com, bracelets: Camaieu + e-bay.com




A jak jste na tom s "odhalováním" vy? Dělá vám problém ukázat trochu prádla a kůže nebo je vám to fuk a neřešíte to?

4 komentáře:

  1. ta podprsenka a kabelka se mi líbí nejvíc! :)
    Určitě zkus, tento se fakt povedl:)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je paráda! detaily v podobě vykukujícího prádla mám moc ráda a když ho navíc zkombinuješ s kabelkou - vážně super! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :). Každá chvála vždy potěší, ale od tak stylové bloggerky dvojnásobek :))

      Vymazat