pátek 10. dubna 2015

Like a little pig

Musím se přiznat, že jsem měla teď trošku krizi, co se týče outfitů. Nic moc mě nenapadalo. Díky bohu, jsem ale prošla pár blogů a časopisů a teď už je to o poznání lepší. Mám v hlavě hned několik nápadů, ale ještě si na některé musím pár věcí koupit (hlavně když mám důvod na nákupy :D).
Tenhle týden je pro mě celkem náročný. Je takový "premiérový", protože v tomhle týdnu jdu poprvé do dvou nových zaměstnání, tak doufám, že všechno bude v pořádku. No, jedno už mám za sebou a dopadlo to dobře, teď jen nezvorat tu druhou práci :D. Takže mi všichni držte palce, protože už za chvíli tam budu vyrážet.
K dnešnímu outfitu... Je to hodně klasická kombinace, ale mě trvalo, než mi to docvaklo a já ho dala dohromady. Opravdu jsem tentokrát zírala do plné skříně a říkala: "Sakra nemám co na sebe!!!!". Pak jsem se ale podívala na doplňky a uvědomila si, že už mi tu několik týdnů leží tento modrý náhrdelník a já ho ještě ani jednou neměla na sobě (ani nevím k čemu jsem ho chtěla nosit, když jsem ho kupovala :/). A proto jsem si řekla, že zkusím něco s ním. No, a takhle to dopadlo. Zkombinovala jsem ho se svetrem, který jsem dostala od kamarádky na Vánoce. Je moc příjemný, akorát mám pocit, že kvůli té barvě a mým ne zcela ideálním proporcím, v něm trošku vypadám jako růžové prasátko :D.

Shirt: Terranova, sweater: H&M, jeans: Terranova, shoes: botovo.cz, handbag: LYDC, necklace: e-bay.com, earrings: Gate, sunglasses: C&A, watches: aliexpress.com, bracelets: po babičce a ten se srdíčkem z e-bay.com



Míváte taky někdy pocit, že i když věcí máte spoustu, tak stejně nemáte co na sebe??

6 komentářů:

  1. super outfit, hlavne svetrík sa mi páči, a tiež mám niekedy taký pocit, aj keď niekedy nemôžem skrine ani zavrieť :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) jo, ten pocit je prostě hrozný :)

      Vymazat
  2. No já taky pořád přibírám:DD ale tak přece nebudu šidit tělo a mít hlad jen kvůli velikosti 34..:D a ten svetr je boží!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale na tobě to (soudím dle fotek ) vypadá dobře :-D. Ty jo velikost 34 jsem nikdy ani neměla a ani po tom netoužím :-D. mně stačí s klidem 38. Nedokážu být na sebe až tak moc přísná :-D

      Vymazat
  3. vypada to dobre:) pekne nakombinovane)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovědětVymazat