neděle 20. prosince 2015

Sleek paletka: Force of Nature

Ahoj, jak se všichni máte? Za chvíli jsou tu Vánoce a nevím jak vy, ale i přes všechen shon a hromadu lidí všude, já mám tyhle svátky ráda. Je fakt, že jet autem do města v tomhle období se téměř rovná sebevraždě, ale pokud se obrníte nutnou dávkou odvahy a klidu v duši, vše se dá zvládnout. Jak jste si možná všimli, mě uklidňují nákupy :). A abych nemusela mezi ty pobíhající nevrlé lidi do obchodu, hodně kolem svátků využívám e-shopy. Můj poslední nákup byl z webu dekorativka.cz a dneska vám ukážu jednu z paletek, které jsem si objednala.


Konkrétně se dneska zaměříme na paletku z řady I Divine, která se jmenuje Force of  Nature. Už na první pohled jsem se zamilovala do krabičky, ve které paletka přišla. No není to nádhera? Je! Když jsem se dostala dovnitř krabičky, vykoukl na mě klasický sleečí čený matný obal.



Taková ta klasika, kterou u téhle značky všichni znají. Je ale fakt, že stačí na paletku jednou sáhnout jen trošku zamatlanými prsty a rup. Je děsně špinavá a hodně těžko se ta špína z obalu dostává. Takže bacha...


Uvnitř na vás čeká 12 podzimně laděných stínů. Když se na ně podíváte, můžete vidět, že spousta z nich je hodně neutrální a vhodná například na ztrácení a jemné denní líčení. Tyto neutrální barvy jsou ale doplněny krásnými sytými tóny, které určitě oceníte, když budete mít náladu trošku si s líčením pohrát nebo si jen tak zablbnout.

Sunrice, Cloudburst, Whirlwind
Twilight, Lightning, Thunder

Whirlwind, Cloudburst, Sunrice

Thunder, Lightning, Twilight

Dawn, Mist, Moonbeam
Borealis, Sandstorm, Sunset

Moonbeam, Mist, Dawn

Sunset, Sandstorm, Borealis

Tak tady vidíte, že některé stíny jsou takhle vidět docela málo. Není to ovšem tím, že by byly špatně pigmentované (to fakt ne), ale spíš tím, že mají velmi jemnou a neutrální barvu. Pigmentace je opravdu dobrá a prášivost hodně nízká. Osobně se mi zdá, že některé stíny mají více krémovou texturu než jiné, které jsou spíše pudrové. 
Já osobně mám stíny od Sleek moc ráda a tyhle nejsou výjimkou. Moc hezky nakombinovaná paletka, která se dá použít jak na běžné nošení, tak na něco více večerního. Co zde ovšem nenajdete, jsou ultra třpytivé stíny, což mě určitě nevadí, protože od toho mám úplně jiné paletky. 

Co vy a Sleek? Máte něco od této značky?

2 komentáře:

  1. Ta vypada krasne, ale pro me dost nepraktickych barev..ta pigmentace he ovsem vyborna :)
    Chicbyjane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je to právě zase až moc neutrální, takže touhle paletkou spíš doplňuju nějaké výraznější :)

      Vymazat