pondělí 28. prosince 2015

Povánoční radosti: YSL Rouge Volupté

Ahoj, je tady zase pondělí a venku hnusně. Jediné co je na tom pozitivního, je fakt, že už jsou zase otevřené obchody. Joo nákupy uklidňují :). Samozřejmě jsem po Vánocích nezahálela a hned udělala nájezd na parfumérii. Po x letech jsem si konečně splnila sen a zakoupila rtěnku od Yves Saint Laurent, po které jsem toužila už neskutečně dlouho.


Neměla jsem v hlavě žádný konkrétní odstín, ale chtěla jsem něco univerzálního. A jak to dopadlo? Odešla jsem s ostře růžovou rtěnkou. Hold výrazné rtěnky můžu no.


U stojanu se rtěnkami jsem stála tak 10 minut a zkoušela a zkoušela. Nemohla jsem se ale rozhodnout, protože všechny barvy jsou krásné.


Na konec jsem odešla s odstínem 31 Fuchsia Tourbillion, což je opravdu krásný a výrazný růžový odstín. Na léto bude dokonalý, ale já ho nosím klidně už i teď, protože má studenější podtón.


Co mě ale opravdu hodně překvapilo, je výdrž téhle rtěnky. I když je docela dost drahá, nečekala jsem nic moc výdrž, protože má hodně krémovou (možná až máslovou) konzistenci. Opak byl však pravdou! Rtěnka krásně vydržela celý večer, kdy jsem pila, hodně mluvila, jedla a kouřila. Takže jsem velmi pozitivně překvapená.


Prvotní nadšení a spokojenost přetrvává a jsem zvědavá, jak se tato rtěnka projeví dál.

Kupujete si dražší kosmetiku nebo si vystačíte s tou drogerkovou?


8 komentářů:

  1. Božinku tak tahle rtěnka je naprosto krásná :)

    www.simonkomadel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Má nádhernou barvu, tyhle matné rtěnky se mi líbí mnohem víc než ty lesklé :)
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ona je právě spíš lesklá, ale i tak skvěle drží.

      Vymazat
  3. Wow, ta barva je skvělá! :) Já mám takhle výraznou růžovou jen od Sleeku a zatím preferuju červenou nebo nute. Ale tahle vypadá skvěle. :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) no já jsem na rtěnky tak trochu úchyl, takže čím víc barev tím líp :)

      Vymazat