úterý 29. prosince 2015

Oblíbenci za prosinec

Když tu už máme leden, je asi logické, že prosinec skončil. No a to znamená, že je čas na další pravidelnou rubriku, která se zaměřuje na mé oblíbené kosmetické produkty. Tentokrát to tedy budou moji oblíbenci za měsíc prosinec.


Samozřejmě jsem za celý měsíc používala mnohem víc věcí, ale pokusila jsem se udělat výběr toho, co pro mě bylo úplně top.


V první řadě to byly určitě tyhle 3 Sleek paletky, které jsem si koupila a určitě to nejsou moje poslední stíny od téhle značky. Mohli jste je vidět už ve více článcích a paletku Force of Nature i v samostatném článku. Recenze na zbylé dvě zatím ještě chystám, ale určitě budou. A proč tyhle stíny tak zbožňuju? Je to jednoduché. Krásné barvy a skvělá pigmentace. K tomu už myslím nemusím nic moc dodávat :).


Jistě jste si všimli, že rtěnky, to je moje. Proto asi nikoho nepřekvapí, že nějaké ty produkty na rty u mě nesmí chybět. Tenhle měsíc jsem si naprosto oblíbila krásnou rtěnku od Maybelline v odstínu 342 Mauve mania a aby lépe držela dávám pod ni tužku na rty od Clarins v odstínu 02. No a protože je potřeba se o rty starat, každý večer si na ně mažu tenhle borůvkový Lip butter od Nivey, který rty krásně vyživuje a hydratuje.

Tužka na rty od Clarins v odstínu 02 a Maybelline rtěnka v odstínu 342 Mauve mania



A na závěr tu máme jeden produkt na oči a jeden na tvář. Řasenku Sexy Pulp mám už od léta a fakt hodně mi sedla. Řasy pěkně prodlouží a zahustí. A co je důležité, vůbec řasy neslepuje, drží celý den a neopadává. Takže pro mě fakt číslo jedna.
Posledním oblíbencem tohohle měsíce je tato krásná tvářenka od Catrice v odstínu 020 La-lavender, která je opravdu úžasná. Díky svému odstínu je naprosto univerzální a hodí se v podstatě ke každému líčení, které vytvoříte. Navíc je matná, což já u tvářenek upřednostňuji.

Tak to by pro tenhle měsíc bylo všechno. Jasně a stručně :).

A jaké produkty jste si za poslední měsíc oblíbili vy?

8 komentářů:

  1. Vintage Romance paletka je super, také jsem ji měla, akorát jsem ji poslala dál, jelikož už mám doma stínů moc;) Catrice tvářenka je krásná <3

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluju všechny paletky od Sleeku. Na ty fakt nedám dopustit :)

      Vymazat
  2. Ty paletky od Sleeku vypadají skvěle..:) Tvářenka od Cartice se mi líbí už delší dobu, ale už jsem si musela zakázat kupovat tvářenky z drogerie, mám jich nějak moc..:D

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si na tvářenkách začínám ujíždět podobně jako na rtěnkách :D Ale tahle je fakt skvěle univerzální ;)

      Vymazat
  3. Pěkné produkty. Letos bych si chtěla pořídit nějakou Sleek paletku, koukám že jich máš spoustu. Poslední dobu nejoblíbenější produkt je Freeman čisticí krém se solí z mrtvého moře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Freeman je super. Mám od nich hrozně ráda masky :)

      Vymazat
  4. Tá riasenka Yves Rocher je jedným slovom úžasná, robí naozaj krásne objemné a husté riasy, neopadáva a vydrží dlho mokrá, takže ju nie je potrebné často meniť.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Byla fakt super a pěkně se držela i celé léto :)

      Vymazat