úterý 29. prosince 2015

Beauty wishlist na leden

Netrvalo dlouho, svátky utekly jak voda a máme tu nový měsíc a nový rok. A abych v tom měla pořádek, je třeba si stanovit nové cíle a hlavně sestavit nový wishlist, abych nezapomněla na něco moc důležitého, co strašně moc potřebuju.



1. Vyživující olejíček na rty od Clarins jsem si chtěla koupit hned po Vánocích, ale měla jsem smůlu, protože byl všude vyprodaný. Snad budu mít štěstí někde v parfumerce v Bulharsku, protože já a rozpraskané rty to je kapitola sama pro sebe.

2. Rozjasňovač Mary Lou-Manizer od theBalm asi fakt nutně potřebuju. Je sice pravda, že rozjasňovačům zrovna moc neholduju, ale tak nějaký jeden pořádný bych mít měla. Jeden nikdy neví, kdy změní názor a to by se pak Mary Lou mohla opravdu hodit, no ne?

3. Matná rtěnka od Urban Decay v odstínu Bittersweet mě dostala. Když jsem ji poprvé viděla na videu u Peti z Petra Lovely Hair naprosto jsem se do toho odstínu zamilovala. Nádherná fialová barva, kterou ve své sbírce ještě nemám. Tuhle rtěnku prostě musím mít a vážně doufám, že ji najdu v bulharské Sephoře. Když ne, budu muset čekat až do února a to se mi zrovna dvakrát nechce :/.

4. Ano, ujíždím si na rtěnkách a proto i další položkou na mém wishlistu je rtěnka. Konkrétně tekutá matná rtěnka od theBalm v odstínu Charming. Tuhle barvu hledám už neskutečně dlouho a smůla. V drogerkách jsem nic takového nenašla, takže budu muset čekat až tahle rtěnka bude na skladě v eshopu a objednávám.

5. Štětec Setting brush od Real Techniques bych si ráda pořídila právě na aplikaci rozjasňovače, protože štětce co mám teď jsou na to buď malé nebo moc velké. Tenhle má naprosto ideální velikost a tvar a navíc nestojí zas až tak moc.

6. Aaach tohle je můj zimní sen. Obavám se ovšem, že na mém wishlistu ještě nějakou dobu zůstane, protože tahle tvářenka od Nars v odstínu Sin se pěkně blbě shání. Ta barva je ovšem nádherná a od Narsu ještě nic nemám, takže... Ano potřebuju tu tvářenku!

Tak a to je vše co se mých přání na leden týče. Upřímně říkám, že si určitě koupím i jiné věci, ale tohle je taková moje topka, za kterou budu ráda když na ni budu mít peníze a když ji seženu.

Jaká jsou vaše lednová přání?

4 komentáře:

  1. Pěkný wishlist, tvářenku od Narsu bych rozhodně brala ale odrazuje mě trochu ta cena. Štětce od Real Techniques jsou rozhodně dobrá volba. Já bych chtěla naopak vyzkoušet značku Sleek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo s tou cenou mám taky dost problém :(. Ale ta barva je fakt boží :))

      Vymazat
  2. Clarins olejíček bych taky chtěla zkusit, ale zase mám ten od YSL, tak je to asi zbytečné..;)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako zatím musím říct, že je to fajn. Není to žádný zázrak, ale určitě to dost pomáhá regenerovat rty.

      Vymazat