pondělí 30. listopadu 2015

Oblíbenci za listopad

Je to tady. Další měsíc je za námi a do nového roku nám zbývá už jen prosinec. Nevím jak vy, ale já v tomto období mám vždycky pocit, že ten rok tak nějak strašně rychle utekl... No ale na to je přeci jen ještě víc jak 30 dnů čas, takže nebudu předbíhat :).
Dneska bych vám ráda ukázala své oblíbené produkty za měsíc listopad. Musím říct, že jich tentokrát moc nebude, protože přeci jen jsem tady na koleji v takovém úspornějším režimu, ale něco se přece našlo :).




Jako první tu pro vás mám paletku stínů, se kterou jsem se tu už párkrát vyblbla. Na denní líčení ji nepoužívám, ale celkem dobře se dá použít na líčení večerní. Pigmentace je poměrně dobrá, až na ty třpytkové odstíny. Ty jsou dobré, ale musíte pod ně mít nějaký podklad. Takže já jsem třeba použila matný šedý stín a na něj dala stříbrné větší třpytky. Paletku jsem kupovala v HM za zhruba 300 Kč.



Mezi mé další oblíbence tohoto měsíce patřily 2 produkty od Yves Rocher a 1 od Biotenu. Naprosto jsem si zamilovala sprchový gel od Yves Rocher s pomerančovou vůní. Musím říct, že ta vůně je opravdu úžasná, báječná a neskutečná. Pokud máte rádi nasládlou vůni citrusů, běžte do něj! Kromě něj jsem si nemohla odpustit a neukázat vám dvoufázový odličovač na oči s chrpou. Tohle je už moje druhé (možná třetí balení) a jsem opravdu spokojená. Krásně odlíčí i silně nalíčené oči a při tom je opravdu jemný a šetrný. Jediné co mi trošku vadí je to, že je dost mastný.
A protože já mám věčně suché a rozpraskané ruce, musela jsem si tady v Sofii pořídit krém na ruce. Moc jsem nevěděla po čem sáhnout, ale na konec jsem si vybrala značku Bioten a jejich SOS krém na ruce. Samozřejmě se mi líbil růžový obal, který mě vždycky upoutá. Musím říct, že krém je opravdu dobrý, příjemně a lehce voní, není příliš mastný ani hutný. Navíc je to docela malé balení, které se v pohodě vejde i do kabelky.



Co se laků na nehty týče, tak u mě na podzim a v zimě vedou převážně tmavé odstíny, kterých ale bohužel zas tak moc nemám (zase důvod jít na nákupy :)). Každopádně jsem naprosto neskutečně spokojená s tímto bordeaux lakem od Yves Rocher, který je prostě skvělý! Odstín který mám je má název Cerise noire a je to opravdu krásná tmavě rudá barva. No a když nosím lak na nehty, nesmí chybět ani podkladový a vrchní lak. Já moc ráda používám tenhle 2 v 1 od Miss sporty a jsem s ním opravdu spokojená. Za ty peníze, drží a schne vážně dobře.







Na závěr tady pro vás mám rtěnku, kterou jsem si sice kupovala teprve nedávno, ale naprosto jsem si ji zamilovala. Je to tahle matná rtěnka od Maybelline, kterou jste mohli vidět v nedávném článku New In. Rtěnka má nádhernou růžovou barvu a je naprosto matná. Co se výdrže týče, tak to si taky nemůžu stěžovat. Vydrží fakt pekelně dlouho a dokonce i když jím a piju. Ráno si ji nanesu, jdu do školy, kde jím a když se vrátím domů, tak tam pořád je. Prostě super!

A co vy? Jaké produkty jste tento měsíc používali nejčastěji? Máte nějaké stálice nebo rádi zkoušíte nové věci a kosmetiku často měníte?

6 komentářů:

  1. Ten lak od Yves Rocher má krásny odtieň a paletka je tiež krásna.
    Pozývam ťa na giveaway http://janie-hannagonova.blogspot.sk/2015/11/coskoro-su-tu-vianoce-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to má. Na podzim a zimu je dokonalý :). Paletka je fajn, akorát ta pigmentace není nic extra :/

      Vymazat
  2. Ta paletka je super, mám ráda zemité a přírodní tóny:) Ten lak má fakt dobrou barvu. Co se týče rtěnky, tak je super, že vydrží tak dlouho, mně nikdy žádná nevydrží déle, jak dvě hodiny.. :D
    http://nessazivot.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se rtěnkama je to těžké. Ale mě se opravdu osvědčily rtěnky od Maybelline :)

      Vymazat
  3. Ach, ta paletka vypadá skvěle! :)) Barva týhle tvé rtěnky mi připomíná mojí od Sleeku, teda spíš mi přijdou stejný..:D Mně bohužel ta barva moc nesedí, ale občas si jí ráda "nasadím" :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak rtěnky od Sleeku odzkoušené nemám, ale za to miluju jejich paletky stínů!

      Vymazat