neděle 29. listopadu 2015

Beauty wishlist

Už ani ne měsíc a máme tu Vánoce! Těšíte se? Já moc. V posledních letech si tenhle čas opravdu užívám. Je fakt, že mě štvou přeplněné obchody, ale já jsem malá a zvládnu se mezi hromadou spěchajících lidí proplétat :). Každý rok se těším, až budu s babičkou péct cukroví, vařit si doma horké kakao a chodit na punče. Vánoce mám prostě ráda. No a protože žijeme v konzumní společnosti a já jsem velmi materiální člověk, těším se i na dárky. Letos to všechno pro mě bude velkým překvapením, protože nejsem doma, abych si sama něco vybrala, takže jsem opravdu zvědavá. Každopádně mi to nedalo a musela jsem si sestavit svůj kosmetický wishlist. Není to zas až tak úplně vánoční, protože počítám s tím, že položky na něm si spíš budu postupně kupovat sama. Tak jdeme na to!


Jak můžete vidět, tak si v brzké době chci pořídit především nové štětce. Ty moje už jsou totálně mrtvé a štětec na pudr už i píchá do obličeje. Takže je to něco, co fakt potřebuju! Dlouho jsem pátrala a přemýšlela, jaké štětce zvolit. Samozřejmě chci už nějaké kvalitní, které vydrží, budou husté a jemné. Jenomže jsem student, a tak se také dívám na cenu. Úkol byl teda jasný. Kvalitní štětce za přijatelnou cenu. Jak prosté, že? Po nějakém tom pátrání a zkoumání jsem se rozhodla pro štětce od Petra Lovely Hair, které na všech videích vypadají opravdu skvěle a ani recenze nejsou špatné. Navíc podpořím i Peťu, která tyto štětce vymyslela a vyvinula, takže proč ne. Její blog mám opravdu moc ráda a za mě je to nejlepší beauty blogerka u nás. Vybrala jsem si tedy následující:
1. Basic sada Petra Lovely Hair za 549 Kč, která obsahuje 2 štětce na tvář a 3 na oči
2. štětec M64 - small angled top štětec Master za 149 Kč
3. štětec M57 - Konturovací štětec Master za 259 Kč
4. štětec M56 - Rosebud štětec Master za 299 Kč
Objednávku chci udělat ještě než pojedu domů, aby na mě štětce už čekaly až se vrátím, takže se moc těším a jsem velmi zvědavá.
5. Paletka očních stínů Naked Smoky od Urban Decay za 1380 Kč, kterou vám určitě nikomu nemusím představovat. Naked paletku ještě žádnou nemám a už několik let po nějaké toužím. Nikdy jsem se ale nedokázala rozhodnout kterou bych si koupila. Až do teď. Smoky paletka je podle mě fakt skvělá a hodně variabilní, takže doufá, že si ji v brzké době budu moct pořídit.
6. Scrub na rty Mint Julips od Lush za 249 Kč. Bohužel jsem člověk, který snad celý život bojuje se suchými a popraskanými rty, a proto bych si ráda trochu pomohla tímhle scrubem.
7. Jumbo tužka na oči Big Bright Eyes od Essence v odstínu 02 Hightlight it...pearly za 59 Kč, kterou chci prostě a jednoduše vyzkoušet :).
8. Zapečená tvářenka od Milani v odstínu Luminoso za 179 Kč, kterou jsem viděla u Peti a nutně ji potřebuju!
9. Paletka I Divine od Sleek v odstínu Vintage romance za 299 Kč, která se mi prostě a jednoduše líbí. Navíc paletek s očními stíny není nikdy dost, takže proč ne?

Toť vše k mým přáním pro tuhle chvíli. Těžko říct jak dlouho tenhle wishlist bude aktuální, ale ráda bych si ho vyplnila nejpozději do půlky února. No uvidíme :).

A co byste chtěli najít pod stromečkem vy?

8 komentářů:

  1. Nad tou Naked paletkou uvažuju už dlouho, ale při pohledu do mojí peněženky si vždycky řeknu, že mi stíny, které mám zatím stačí..:)
    Nad štětci Petralovelyhair uvažuju už tak dlouho, že je skoro jisté, že si je brzo pořídím, ale lákají mě i štětce od Hukoro..tak uvidím :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo není to zrovna levná záležitost :/. Právě proto tu paletku tak dlouho odkládám :)

      Vymazat
  2. ked tak nad tym rozmyslam aj ja by som potrebovala nejaku tu paletu :D :)
    lovelybaking

    OdpovědětVymazat
  3. Pořádné štětce na líčení si kupuji už asi 2 roky...ale ještě na ně nedošlo, takže v mém listu přání jsou už dlouho :).
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo to mám dost podobně. Ale teď už aspoň tohle odkládat nechci :)

      Vymazat
  4. Nějaké kvalitní štětce na líčení bych taky potřebovala, bohužel vždy, když zavítám do drogerie s tím, že si koupím nějaké aspoň trochu lepší, tak skončím u kasy s hromadou laků na nehty a dalšími zbytečnostmi, nikdy však se štětci.. :D
    Ten Lush...ach... naposledy jsem od nich objednávala před rokem šampon a nějaký lesk na rty, hned bych si objednala zase, ale ty peníze lítají teď před Vánocemi z peněženky snad samy, takže budu muset tu chuť překonat a počkat si..
    Jinak k těm paletkám, naprosto miluji tyhle zemité a chladné tóny, stíny v přírodních barvách.. Těch bych mohla mít doma stovky a bylo by mi to pořád málo..
    http://nessazivot.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty nevím, jestli zrovna štětce z drogerie jsou ty lepší. Ze zkušenosti můžu poradit akorát limitky od essence, které nejsou úplně špatné :)

      Vymazat