úterý 12. ledna 2016

Sephora: Cream lip stain

Všechny vás zdravím po trošku delší odmlce.. Musím říct, že můj přesun z ČR zpět do Bulharska byl pěkně náročný jak fyzicky, tak především psychicky. Pěkně dlouho jsme tu byly úplně bez internetu, což byla pro mě fakt hotová pohroma. Díky bohu se mi podařilo předchystat pár článků ještě doma v Česku, tak ta pauza nebyla zas tak děsná.
No a abych si trošku napravila náladu, tak jsem hned po příjezdu do Sofie zavítala do místní Sephory, kam jsem se hodně těšila, protože u nás ji nemáme a nejbližší je 2 hodiny cesty autobusem, což... mno prostě se tam nedostanu jen tak. Původně jsem tam šla především pro stíny od Urban Decay, ale byla jsem nemile překvapena. V Sofijské Sephoře tuhle značku vůbec nemají... Mno super. Kroužila jsem tedy alespoň kolem stojanů Benefitu a Too Faced, kde mě ovšem odradily ceny. Počítala jsem s tím, že tohle není levná kosmetika, ale tohle? Věci od Too Faced nebo i například od MACu jsou tu až o 200 Kč dražší! No uznejte, to není zrovna fér. To už si fakt počkám na návrat domů a udělám si výlet... Takže i když jsem moc chtěla nějaký z produktů, převládl u mě zdravý rozum a nechala tam vše na svém místě.
Při odchodu mě ovšem uchvátil stojan Sephory, kde měly rtěnky, lesky a lip stainy. Najednou jsem si vzpomněla, že jsem koukala na nějaká videa a že se mi vlastně jeden z těch lip stainů hodně líbil. Začala jsem se tedy prohrabávat pomíchanými testry a našla jsem ho!


Jestli jste koukali na můj wishlist na leden, tak jste tam mohli vypozorovat, že mám zálusk na matnou tekutou rtěnku od the Balm.. Ano, teď můžu prohlásit, že jsem měla zálusk. Tenhle lip stain mi ji totiž zcela nahradil a ještě jsem i něco ušetřila.


Sáhla jsem po odstínu 13 a musím říct, že je to přesně to, co jsem hledala. Kromě barvy jsem také trvala na tom, že rtěnka prostě musí mít matný finish, což tenhle "zázrak" má. Takže super. Dva nejdůležitější požadavky byly splněny.


Samozřejmě je i pár věcí, které mi u tohoto produktu moc nevyhovují a to je na začátek ona podivná "vůně". Nemůžu si pomoct, ale mě ten lip stain prostě tak nějak divně smrdí. Dále mi vadí to, že na rty neskutečně vysušuje, ale to zas není nic co bych nepřežila. To je hold úskalí toho, když chcete matnou rtěnku. Tak to prostě je. Co se výdrže týče, tak ta je docela dobrá. Dala se mnou tak 6 hodin naprosto v pohodě, i s jídlem. Pak už ji bylo potřeba lehce opravit.

Já jsem tedy moc ráda, že jsem tenhle produkt sehnala a možná ještě před odjezdem do ČR přikoupím i další odstín.

A co vy? Zkoušely jste už nějakou tekutou matnou rtěnku?

6 komentářů:

  1. Koupila jsem si jí před pár dny, ten samý odstín a jsem z ní zatím nadšená, hlavně z toho odstínu;)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, holt některé zahraniční země mají úplně jiný sortiment než u nás, to se divím že ceny tam jsou vysoké, zrovna v Bulharsku. Sephoru moc nemusím protože mi ty jejich výrobky nepřijdou nic extra ale jsou i vyjímky. Výdrží je teda dobrá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to divné, ale je to tak bohužel :( Takže čekám až dojedu do čr.. :/

      Vymazat
  3. Já bych řekla, že v Bulharsku to bude levnější to mě celkem překvapilo. Přes bulharsko jsme jednou jeli z dovolené a drogistické zboží tam bylo pokud si pamatuji právě levnější než v ČR :), asi to mají v Sephoře postavené trošku jinak.
    Ta tekutá rtěnka je dokonalá, myslím, že z tvého wishlistu se přesunula nenápadně na ten můj :D!
    Mám nový blog, budu moc ráda když ke mě zavítáš a uděláš mi radost třeba komentářem, nebo odběrem přes GFC :)! fancy-ss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, vím, že třeba před 2 lety to tak bylo, ale teď rozhodně ne. I v DM je to dražší. Koukala jsem na Maybelline rtěnky a tady stojí 16 lv, což je 224kč! Děs...

      Vymazat