pondělí 25. ledna 2016

Černé není nikdy dost

Zdravím vás všechny stále ještě z Bulharka, ale už se mi to dost krátí a moc se těším na návrat domů. Už tenhle pátek (jupíííí!!!) nasednu do autobusu směr ČR a upřímně... Už aby to bylo. Je fakt, že mě doma čeká hromada povinností, ale hlavně že už budu doma.
Dneska se ale budeme věnovat laku, který jsem si pořizovala ještě před Vánoci tuším. Konkrétně je to lak od Miss sporty a je to zcela klasická černá.


Na laku je sice napsáno "gel shine" a taky to, že má vydržet až 10, ale... Ehm za 30 Kč se takové zázraky asi čekat nedají. Každopádně já mám laky od Miss sporty hodně ráda, protože stojí pár korun, mají opravdu velký výběr odstínů a taky mi naprosto vyhovují jejich štětečky.


Abyste dosáhly pěkného krytí a černo černé barvy, je třeba dát 2 vrstvy, což je ale u většiny laků docela normální. Krytí je tedy v pořádku a moc dobře se mi s tím štětečkem lakují nehty, takže nebylo třeba dalších úprav s pomocí odlakovače. Když jsem na lak ale nedala top coat, tak ta výdrž sama o sobě tak 2 dny a potom už jsem měla oprýskané špičky nehtů.


Abych to tedy shrnula, je to v podstatě zcela obyčejný černý lak na nehty, který ani neurazí ani nenadchne. Dělá to co dělat má a za tu cenu si myslím, že je to vždy dobrá volba a koupě. Navíc černý lak je naprostý základ a já si neumím představit, že by mi doma chyběl.

Co vy a černý lak? Nosíte ho nebo máte raději přirozené či světlejší tóny?

6 komentářů:

  1. Ten vidím prvně..:) Ale vypadá krásně. :)
    Černý lak jsem nosila na základce, teď ho používám cca jednou ročně..:)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je to docela klasika :) Ale tak v 13 jsem ho nosila pořád. Njn moje metalová éra :D

      Vymazat
  2. wow, ten je dobrej...mně bohužel ale žádný nedrží :/ nějaký tip?
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě dost pomáhá top coat a nebo když si dám na špičky nehtů jako ozdobu třpytky. To pak drží i týden ;)

      Vymazat
  3. wua, páči sa mi jeho mega lesk, lebo väčšinou sú tie čierne také mdlé :)

    OdpovědětVymazat