sobota 6. června 2015

Fit New In

Někdo je nenávidí, někdo je miluje... A já rozhodně patřím do té druhé skupiny! O čem je vlastně řeč? O nákupech! Kdyby měl nějaký doktor stanovit moji diagnózu, tak ze mě určitě bude shopaholic. Já vím, jsem hrozná. V podstatě neudržím korunu. Ale tak někdo té ekonomice musí pomáhat, aby fungovala ne? A prachy se musí točit. Je fakt, že tenhle měsíc jsem utratila víc než dost a čeká vás tak ještě jeden článek, který ale bude trošičku z jiného soudku, než ten dnešní.


Dnes se tedy budu věnovat jídlu a pití (joo to já ráda :))). V podstatě jsem udělala dva nákupy. Jeden z matchatea.cz a druhý z eshop.aktin.cz. Z prvního webu (jak už název napovídá :D) jsem si objednala Matcha tea, na který jsem měla políčeno už hoooodně dlouho. Mám dojem, že jsem si kdysi koupila jeden nebo 2 pytlíčky ve zdravé výživě, ale tentokrát jsem chtěla celé balení. Bylo to hlavně ze zvědavosti. Matcha tea slibuje docela velkou pomoc při hubnutí. Na jejich stránkách uvádí, že zrychlí váš metabolismus, a to celkem výrazným způsobem. Vzhledem k tomu, že jsem zrovna nevěděla co s prachama (né že bych si je třeba odložila na horší časy... to se přece nedělá), tak jsem udělala objednávku a vybrala si zrovna balíček, v němž jsou 2 balení čaje a k tomu ještě tenhle rozkošný růžový shaker, který jsem taky nutně potřebovala. A jak to se mnou zatím vypadá? Čaj piju necelý týden a stále hubnu. Těžko říct, jestli by to tak bylo, kdybych si alespoň trochu nehlídala i jídlo a nehýbala se. Ať tak či onak, myslím, že to jde opravdu rychleji. Tento týden jsem na váze nezaznamenala žádnou stagnaci ani nárůst váhy, což je určitě super.



Tááák a teď už k druhé objednávce. Ta je z Aktinu kde jsem se rozhodla nakoupit nějaké proteinové tyčinky. Pro mě je to ideální řešení, protože jsem pořád někde na cestách a někdy ani nemám moc času se pořádně najíst. Navíc ty Questbarky jsou fakt boží! Teda vyzkoušela jsem tuším jen 2 příchuti (cookies a brownies), ale byla jsem nadšená. Miluju sladké a tohle je super odměna po cvičení. 



Kromě Questbarek jsem se rozhodla objednat ještě tyčinky od Myproteinu, protože jsou spoustou blogerek vyzdvihovány až do nebe. Navíc konkrétně tyhle proteinovky mají snížený obsah sacharidů, což někdy taky není k zahození, no ne? Ještě jsem je nezkoušela, ale až proběhne test, určitě se s vámi podělím o dojmy a zážitky mých chuťových buněk.



Poslední věcí, která přibyla do mého košíčku se zdravou výživou jsou vanilkové kapky na ochucení všeho možného. Původně jsem chtěla příchuť bílá čokoláda (miluju bílou čokoládu!!! ano, jsem prase, já vím :D) , ale protože ji neměli, vybrala jsem klasickou vanilku, která se mi určitě bude hodit i při pečení. Ve spoustě receptů je vanilkový extrakt či vanilkové aroma, takže hurá! Mám vanilkové kapky :D.



Jak jste na tom s nákupy vy? Máte je rádi? Co nejraději nakupujete? A máte raději kamenné obchody či e-shopy?

4 komentáře:

  1. úplný proteinový #foodporn!! O.o Mňam :3 hned bych si vše dala!
    Já polentu taky nikdy nepekla a beztak by se mi to nepovedlo :/ :D ale vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  2. Kde na to bereš peníze? :-O Měla jsem jen Quest bar, nejlepší mi přišly všechny, ve kterých je čokoláda :) Těším se na tvé recenze (když ti to nebude chutnat, klidně odkoupím :D )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám dvě práce a taky stipendium, takže je to moje odměna za makání :))) ráda si sem tam udělám pořádnou radost, tak se musím snažit :)

      Vymazat
  3. To je krásná objednávka! :) Těším se na Tvůj názor na Zero Bars, nevím, jestli je má cenu objednávat:D Questky mi totiž nechutnaly vůbec :(

    OdpovědětVymazat