úterý 16. června 2015

Bacil sem, bacil tam... + nové plány

Nesnáším chřipku! Fakt ji hrozně moc nesnáším! A musím vám říct, že mít chřipku, když je venku 30°C je úplně nejhorší... Už několik dní je mi fakt pořádně špatně a stále se z toho nemůžu vyhrabat. Díky bohu dneska je první den, kdy se cítím alespoň trochu lépe, což znamená, že už jsem schopná pouklízet a aspoň něco málo uvařit. Co mě ale hodně vadí je, že nemůžu cvičit a vypadá to, že minimálně ještě tak týden to potrvá. Vždycky, když se mi totiž začne dělat lépe, tak začne kašel, kterého se nemůžu zbavit. Je to hold zaběhnutý proces. 


Tohle byl taky hlavní důvod, proč jsem tu pár dní nebyla. I kdybych vám chtěla něco sdělit, nedávalo by to smysl, protože můj mozek byl prostě na výletě někde v jiné části vesmíru... Co vám chci ale dnes především říct je, že až budu více méně OK, pokusím se o něco nového. Psala jsem již o počítání kalorií a tuším, že už jsem taky zmiňovala, že to nějakou dobu nedělám a jím podle pocitů a potřeb těla. Každopádně díky nerozhodnosti mojí maminky jsem se "upsala" k makrokoučingu, který povede moje oblíbená Blanička z FitFoodManic! Už mám za sebou její měsíční jídelníček i s rozvrhem cvičení a musím říct, že mi to hodně dalo. Během té doby jsem zhubla, ale hlavně jsem se naučila co a jak. Takže spokojenost. No a na základě mých velmi kladných recenzí, chtěla mamka vyzkoušet makrokoučing, ale na poslední chvíli si to rozmyslela. A aby Blančina práce nepřišla vniveč, rozhodla jsem se, že do toho půjdu já.


A o co vlastně jde? Dostanu rozpis maker, nějaké recepty a Blanka nade mnou bude držet dozor. Pro mě to tedy znamená návrat do vážení, počítání a plánování. Dlouho jsem to už nedělala, ale když jsou ty prázdniny, tak bych na to měla mít snad čas :). Jsem zvědavá, jak mi to půjde a jak dlouho to vydržím. Určitě se můžete těšit na průběžné nářky a emoční zvracení. To bych vám přece nemohla upřít.

4 komentáře:

  1. Nemoci jsou v tomhle počasí největší ,,vopruz" :/ Tak snad bude brzy zdraví zase sloužit! :) Jinak Blanička je zkušený borec ve svém oboru, takže to určitě půjde všechno skvěle, držím palce:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. Byl to totálně otravný týden, ale zdá se, že je to více méně za mnou. Konečně :).

      Vymazat
  2. Nesnáším nemoci! :/ tak snad se vyléčíš, co nejdřív! Jinak Blanka je fakt super :) co tak čtu, tak pomohla hodně lidem! :) strouhané jablko je nejlepší :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj je super. Její blog sleduju ani nevím jak dlouho a vím, že tomu rozumí :)

      Vymazat