úterý 5. května 2015

Exam outfit

Někdy jsou okamžiky, kdy toho mám tolik, že nevím čím mám začít, a tak raději nedělám vůbec nic. Bohužel to pak ale nedopadá moc dobře... Ano, myslím tím především učení na zkoušky. Vím, že pro mnoho z vás to ještě vůbec není něco aktuálního, ale u nás se učitelé prostě zbláznili a rozhodli se, že budeme mít zkouškové ještě před zápočtovým týdnem, čili teď! No a díky tomu mám teď 5 zkoušek v jednom týdnu, což je prostě fakt "boží". To je taky hlavní důvod, proč už tady nejsem tak aktivní jako dříve, ale věřte mi, že se mi to vůbec nelíbí. Doufám, že tenhle týden prostě překonám, zvládnu a pak už to bude klidnější.
A protože moc není prostor a čas abych vám nafotila nějaký outfit, rozhodla jsem se, že vám poskytnu inspiraci alespoň koláží. Ta dnešní se bude nečekaně týkat zkouškového outfitu, čili co si obléct na zkoušku/ maturitu. Nejsem si jistá, jestli to pro někoho nebude "až moc barevné", ale já i když se mám obléct formálně, tak odmítám zabíjet svou osobnost :D.
Co jsem zvolila pro mě trochu netradičně, jsou stříbrné doplňky, které se ovšem k téhle kombinace (podle mého názoru) hodí určitě lépe než zlaté. Taky jsem zvolila velkou kabelku, protože já když jdu na zkoušky, tak s sebou vždy beru i učebnice, skripta a poznámky, protože co kdyby mi něco na poslední chvíli vypadlo z hlavy, že...


Jaký je váš názor na tento outfit? Líbí nebo byste šli úplně v něčem jiném?

2 komentáře:

  1. Žlutou sice moc nemusím, asi bych to vyměnila za nude či krémovou, ale jinak je to pěkné a elegantní :)
    tribanany.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Je to super outfit! :) Moc se mi líbí, že i při zkouškách to bude optimistické :) Já tedy nosím klasiku- černá sukně, košile a sáčko ... Ale zítra budu mít vínovou sukni ;)

    OdpovědětVymazat