čtvrtek 18. února 2016

Oblíbenci za leden 2016

Ahoj, zdravím vás všechny takhle při čtvrtku! Nevím jak vy, ale já už mám za sebou první týden školy a nového semestr a musím říct, že mi to ani nijak extra nechybělo. Je fakt, že toho letos mám už fakt málo, ale někdy i to málo umí být trochu (nebo v některých případech více) otravné. Na co má ale začátek školy pozitivní vliv je rozhodně fakt, že jsem nějak více aktivní a začínám i více plánovat. Pro mě je totiž nejhorší, když nemám co dělat a jen tak doma čučím do zdi. Teď aspoň sem tam chodím do školy a někdy i do práce.



No tak to byly novinky ohledně mého života, teď už ale ke kosmetickým oblíbencům za leden. Je jasné, že používám více věcí, ale těchto pár kousků jsem používala opravdu téměř denně a byla jsem s nimi spokojená.


Myslím, že o sleečí paletce Force of Nature se tu ani moc rozepisovat nemusím, protože jsem o ní psala samostatný článek tady. Já z téhle paletky používám v podstatě neustále především ty hnědé stíny, které kombinuji obvykle s něčím výraznějším. Jsou naprosto ideálním stínem na vystínování očního oblouku.
Primer ze Sephory jsem kupovala ještě v Bulharsku a mám v plánu si ještě pořídit ten 24 hodinový (teda až se dostanu zas někdy do Sephory a budou finance). Produkt funguje naprosto tak jak má a musím říct, že zatím je to opravdu nejlepší primer na oční stíny jaký jsem kdy měla. Díky němu jsou stíny na oku pěkně pigmentované, neopadávají a vydrží na svém místě celý pracovní den.


Make-up True match od L'Oréal mám opravdu ráda. Dříve jsem měla i tu jejich starší verzi, která se mi ovšem zdála o něco málo lepší než tahle nová. True match ale moc hezky sjednotí pleť a dokáže zakrýt různá začervenání, která já na pleti mám. Nevím, jestli to někdo máte taky, ale já mám prostě takový barevný obličej. Mám teda spíše neutrální podtón, ale sem tam mám červenější místa a někde zas lehce nažloutlá. No, jsem jako duha. Tenhle make- up všechno ale krásně sjednotí a o to mě jde především. Díky bohu netrpím na akné ani nic podobného, takže nevyžaduji od make-upu nijak silné krytí. Pokud vy ano, tak True match asi nebude úplně pro vás.
Pokud jste četli minulý článek, tak vás asi nepřekvapí, že se v oblíbencích objevil transparentní pudr od Catrice, protože ten jsem si momentálně opravdu zamilovala. Hezky zmatní a jakoby vyhladí pleť. Je jemně namletý a hlavně se nezachytává na těch jemných chloupcích na tváři, což mi třeba ten od Essence děl.
No a u značky Catrice ještě chvilinku zůstaneme. V lednu jsem docela přišla na chuť kelímku s korektorem Camouflage cream, který mě ze začátku moc nebral. Zjistila jsem, že to asi bylo hlavně proto, že jsem ho špatně nanášela. Já ho pořád na obličej patlala štětcem, což u tuhého korektoru asi nebude to pravé ořechové. Kdo by to řekl, že... Pak jsem se jednoho dne rozhodla, že si tedy ušpiním prstíky a světe div se, nebylo to vůbec špatné. Ovšem sice jsem si ho oblíbila, ale ten můj dokonalý korektor to pořád ještě není. Nevím, jestli jsem vám o tom už někdy psala, ale od mala mě trápí děsné kruhy pod očima a zatím jsem nenašla nic, co by mi je opravdu nějak schopně skrylo. Takže pátrání pokračuje a pokud máte vy nějaký tip, tak sem s ním!


Ehm... Ano... Pokud čtete můj blog, tak jste tohle prostě museli čekat! V oblíbencích přece nemůže chybět moje nová dokonalá láska... Rtěnka Audacious od Nars v odstínu Anna. O téhle rtěnce a o její sestře Natilie jsem psala ve článku tady, takže pokud vás tyhle ségry zajímají více, mrkněte. V koste vám ale řeknu, že totálně miluju odstín té rtěnky, texturu a ten naprosto boží a prďácký obal. Takže dokonalost...

To už je ode mě pro dnešek vše. A vy mi dolů napište, jaké produkty jste si za měsíc leden oblíbili vy, ať mám nějaké tipy na další nákupy :).

6 komentářů:

  1. Catrice camuflage mám taky, začíná mi docházet a rozhodně si ho koupím znovu. :)
    Strašně se mi líbí paletka od Sleeku, doufám, že bude na nějakém kosmetickém veletrhu, ráda bych jí nejdřív viděla na vlastní oči. :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mě ten make-up od Lorealu vůbec nesedí, nevím co dělám špatně, ale hrozně mi leze do pórů a zvýrazňuje vše, co se dá... Nars rtěnku ti závidím;D Chci si ji taky pořídit, ale teď přemýšlím, že si ji koupím z druhé ruky.

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Primer od Sephory vypadá dobře a makeup chci zkusit, jen nevím, jaký odstín zvolit :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. True match mám ráda ale tu starší verzi.

    OdpovědětVymazat
  5. Ted nedavno jsem si take poridila makeup true match a jsem velmi mile prekvapena jak dokonaly je.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Korektor od Catrice používám na akné a jsem s ním spokojená :)


    Bio Karité Balzám na nehty

    OdpovědětVymazat