pondělí 15. února 2016

Nákupy a novinky za leden 2016

Uznávám, že tenhle článek má poněkud větší zpoždění, ale dlouho jsem přemýšlela, zda ho tento měsíc vůbec psát, protože jsem v lednu měla docela stopku. Ani ne tak protože bych zrovna chtěla, ale spíš proto, že sotva jsem na konci prosince docestovala do Sofie, rozbila se mi kolečka na kufru, což znamenalo, že musím domů vézt jen tolik věcí, abych kufr unesla. Upřímně, byla to hrůza a ta myšlenka jak se s tím kufrem vláčím mě děsila snad každý den. Důležité ale je, že jsem to zvládla a slavnostně docestovala domů.


Teď už tedy k těm nákupům. Tedy kosmetickým. S oblečením vás asi zatěžovat nebudu, i když je fakt, že to jsem moc udržet na uzdě nezvládla :D.


Tady můžete vidět různé věci na oči, které mi za minulý měsíc přibyly. Jako první vás musím informovat o primeru na oční stíny od Sephory, který je fakt super. Je pravda, že já nejsem člověk, který by měl zrovna mastná víčka, ale tenhle přípravek umí se stíny opravdu divy. Vždycky mě štvalo, když jsem se snažila nanést stín tak, aby měl krásnou a sytou barvu a ono ani po 4 aplikacích nic... Tahle věcička vám s tím opravdu pomůže a stíny na oko perfektně přichytne.
Další dvě věci jsou takové "neurazí, nenadchne". Jsou to 2 tužky na oči od Essence, které jsem tuším kupovala tak nějak ve spěchu a bez peněz. Ale prostě jsem potřebovala černou a bílou tužku na vnitřní vodní linky. Tak jsem sáhla po těchto dvou. Cena je směšná, ale dá se říct, že výdrž taky. Nic extra nevydrží, takže je nepochybně velmi brzo vyměním za kvalitnější.



Potom je zde věc, kterou asi všichni znáte a to je řasenka Lash sensational od Maybelline. Já nikdy moc nemusela řasenky s silikonovými či plastovými kartáčky, ale řekla jsem si (ani nevím proč), že je zase na čase zkusit něco nového (rozumějte nového pro mě). No a není to vůbec špatné. Je fakt, že ze začátku jsem kartáček před aplikací řasenky musela vždycky otřít, ale jak časem trošku vyschla, je to fajn. Řasy moc hezky zahustí a prodlouží, navíc neopadává a pěkně drží jak přibitá celý den tam, kde má.
Posledním kouskem z "oční kosmetiky" je dvoufázový odličovač od L'Oréal. Ten od Dermacolu jsem již vypatlala a upřímně nic moc jako. Mám pocit, že tenhle je zatím opravdu lepší, ale nejsem si jistá, jestli mi vyhovuje líp než ten od Yves Rocher. Uvidíme časem.


Nyní pro vás mám něco z kategorie "pudrové produkty na xichtík". Máme tady hned 3 nové úlovky a prvním kouskem je všemi opěvovaný rozjasňovač z vánoční limitky Essence. Chodila jsem kolem něj opravdu neskutečně dlouho a pořád si říkala, že já si ho přece nekoupím, že já na ty rozjasňovače nejsem. Ovšem... Nevydržela jsem to. Za ty prachy jsem to prostě musela zkusit. A musím říct, že je to fajn. Já se s tímto produktem teprve sžívám, ale myslím, že můžu prohlásit, že jsem zatím opravdu spokojená.
Hned vedle Merry berry rozjasňovače na fotce sídlí naprosto báječný a úžasný transparentní pudr od Catrice, který jsem si fakt zamilovala. Ještě mám ten klasický transparentní od Essence, který mi ale vůbec nesedl a zdá se mi docela na prd. Tenhle ale pleť hezky zmatní, jakoby sjednotí, vyhladí a má skvělou výdrž. Navíc cena je taky hodně přijatelná, takže pokud nějaký pudr hledáte, běžte do něj!
Jako třetí je tu další tvářenka, tentokrát od Essence. Nevím co mě to chytlo, ale dostala jsem náladu na nějakou tmavší tvářenku a tak jsem sáhla po Silky touch blush v odstínu 70 kissable. Výdrž sice žádná extra třída, ale ta barvička se mi dost zalíbila právě teď v zimě, protože dává tvářím takový větrem ošlehaný nádech.


A... Blížíme se ke konci. Je fakt, že jsem se rozhodla, že do nákupů a novinek nebudu dávat rtěnky, protože ty si zaslouží samostatné články, ale tyhle dvě tužky mi sem tak nějak sedly víc. Ne, že by nebyly dobré, ale já vám nevím.. Rtěnky miluju a s těma tužkovýma formama jsem se zatím asi moc neztotožnila. Každopádně jsem si pořídila odstíny 140 Minimalist a 630 Nude perfection, protože jsem to prostě chtěla zkusit.

nahoře 140 Minimalist, dole 630 Nude perfection

Výdrž bohužel nic extra a co mi dost vadí je to, že se mi zdá, že dost vysušují rty. Je fakt, že to mi po celém dni dělají všechny rtěnky, ale tyhle tužky to udělají už třeba po dvou hodinách... A když už mi něco tak děsně cucá vodu ze rtů, tak to musí hergot stát za to, abych to dokázala přejít. Tyhle tužky to ale asi nebudou bohužel.

A... to je vše přátelé, tááády dáááády dáááá!!! No vidíte, tentokrát toho bylo fakt málo. Ale moje peněženka je prázdná i tak. Kam já ty peníze dávám, to fakt nevím.

A jaký byl váš nákupní leden? Co jste si koupili a z čeho jste měli největší radost?


8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Tak každý má jinou pleť :). Já jsem ráda, že mě zatím opravdu sedí.

      Vymazat
  2. To jseš jako já, taky mi je záhadou kam ty peníze furt mizí. I když máš stopku, tak jsi si toho koupila dost, já vím je to těžké :-) . Vánoční limitce jsem naštěstí odolala a v reálu mi nepřišla něco extra jak se mi zdála na internetu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je to hrozné. Podezírám svoji peněženku, že mi žere peníze! Jinak to fakt nechápu :D Mě ta limitka taky až tak nezaujala, až na ten rozjasňovač. Koukala jsem i na laky, ale na konec jsem je tam nechala.

      Vymazat
  3. Z "pudrových produktů na xichtík" se mi moc líbí rozjasňovač, je úžasný:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu dobrý. Jen na něj musím ještě koupit pořádný štětec :).

      Vymazat
  4. Mám v plánu si pořídit tužky na rty od Maybelline :)


    Bio Karité Balzám na nehty

    OdpovědětVymazat